Izvor: BujanovackiGlas.info, 29.Dec.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sistematizacija Opštinske uprave

BUJANOVAC, 29.decembar 2016.- Opštinsko veće usvojilo je novi pravilnik o unutrašnjem organizovanju i sistematizaciji radnih mesta za 176 zaposlenih u Opštinskoj upravi opštine Bujanovac.
– Pravilnik je urađen na osnovu najnovijih zakonskih propisa koji su stupili na snagu prvog decembra 2016. godine. Ovim aktom je obuhvaćena i nova organizaciona celina Opštinske uprave, odnosno Odeljenje za investicije i razvoj. U njemu će raditi 17 radnika bivšeg JP Direkcija za izgradnju Bujanovac, >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << koji su u procesu nedavnih statusnih promena ovog javnog preduzeća, pripojenenom bujanovačkom „Komunalcu“, sada zaposleni u tom preduzeću. Ove radnike ćemo preuzeti od „Komunalca“ na osnovu internog konkursa, koji će biti uskoro raspisan – rekao je načelnik Opštinske uprave Ismail Pajaziti.
JP „Komunalac“, nakon što mu je pripojena Direkcija za izgradnju, sa njenih 35 radanika, sada ukupno ima 204 zaposlena.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Pomoć “Pijaci” brisanjem dugova prema gradu

Izvor: JUGpress.com, 30.Dec.2016, 14:07

LESKOVAC..Na 17. sednici Gradskog veća, održanoj  danas, usvojen je predlog Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u gradskim upravama za pojedine oblasti, Gradskom pravobranilaštvu i Službi za budžetsku inspekciju...Pravni osnov za donošenje Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.