Izvor: JUGpress.com, 22.Apr.2023, 11:10

Nova fontana u centru grada ponovo radi

NIŠ

 Fontana na Trgu kralja Milana koja je napravljena u vreme renoviranje trga ponovo radi. Inače, fontana je dugo „mirovala“ zbog kvara na mlaznicama kada su preko nje prešli oltajmeri zbog izlozbe koja je organizovana. Nakon toga je počela popravka fontane, ali se neko vreme čekalo na delove koji su tom prilikom oštećeni a koji nisu mogli u željenom roku da se nabave.

                          Prema rečima gradonačelnice Niša Dragane >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Sotirovsji sve fontane u gradu su spremne za početak prolećne i letnje sezone kada se puštaju u rad.

                          Grad će redovno održavati nekoliko fontana u gradu.Pored nove fontane koja ponovo radi, tu je fontana na istom trgu kod Hotela „Ambasador“ i fontana kod Tržnog centra „Kalča“. Fontana koja se nalazila u parku „Čair“ popravljena je prošle godine pa će i ona sada početi sa radom.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Fontana na Trgu kralja Milana u Nišu ponovo radi

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2023

Posle gotovo godinu dana od kvara, nova fontana na Trgu kralja Milana ponovo je puštena u rad, nakon što su zamenjene mlaznice. ..Do kvara je, po rečima gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski došlo zbog oldtajmera koji su prelazili preko nje, međutim na njen zastoj u radu građani su ukazivali...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.