Izvor: JUGpress.com, 18.Jul.2020, 13:01

Nova donacija za Studentsku polikliniku

NIŠ

                  U novonastaloj situaciji koju je izazvao Covid-19, članovi Lions International Niš su donirali sredstva za dezinfekciju i medicinsku opremu za zaštiti medicinskog osoblja Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata. Prema rečima Mihajla Markovića, potpredsednika Lions Internationala i dr  Radomira Pešića, direktora Zavoda za  zdravstvenu zaštitu studenata u Nišu, ovo nije njihova prva saradnja, kao ni prva akcija koju zajednički realizuju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
                „ Danas Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata doniramo dispenzere  za dezinfekciju ruku, kao i  prateće opreme, skafandere, mantile, rukavice i  hlor za dezinfekciju. Dispenzeri su aparati  koji će dosta pomoći medicinskom osoblju na njihovom poslu. Sledeće nedelje  sve ovo dostavićemo i Kliničkom centru kao i Domu zdravlja i Ustanovi Mara“, kaže Mihajlo Marković, potpredsednik Lions Internationala.

                       Direktor Zavoda za zdravstevnu zaštitu studenata, dr Radomir Pešić, dodaje da ovo nije njihova prva saradnja niti akcija.

                      „ Sarađivali smo i pre epidemije korone, a u tim akcijama su učestvovali naši radnici, tako da je ovo samo produžetak naše saradnje. Sada je samo nivo akcija podignut na opšti društveni nivo, odgovornost i solidarnost  kao i  jedinstvo zajednice. Kao što znate, društvo može da se izbori sa  ovom situacijom samo ako ispolji visok stepen društvene odgovornosti, zajedništva i solidarnosti, a oni to  potvrđuju ovom svojom akcijom“, kaže Pešić.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.