Njuz net u 15 minuta: Volimo šašave vesti sa lokala

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2023, 13:07

"Njuz net" u "15 minuta": Volimo šašave vesti sa lokala

Aktuelnosti prepričane kroz humor i satiru, stvar je zbog kojih je publika zavolela podkastere Njuz neta. Deo ekipe, Jelisaveta Miletić i Nenad Milosavljević, u emisijii "15 minuta" ističu da se trude da obrađuju i teme van Beograda, ali da su one nezahvalne za podkast ili sajt, jer ne znaju puno o njima. Zbog toga više vole "šašave" vesti sa lokala i pozivaju ljude da im šalju zanimljivosti iz svojih gradova koje mogu da uvrste u Nijenjuz rubriku.

"Grad Pirot >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << raskinuo ugovor sa firmom "Nema problema" jer je ipak bilo problema" samo je jedna od vesti koja se našla u rubrici Nijenjuz, koja obuhvata istinite interesantne vesti, koje same po sebi zvuče neverovatno.

Upravo te rubrike Njuzovci su se dotakli komntarišući zbog čega u podkastu nema mnogo tema sa lokala.

Vrlo često podstičemo ljude danam šalju vesti koje pre svega možemo da uvrstimo u Nijenjuz segment. Nezahvalno je za neke druge fome koje radimo iz prostog razloga što da bi mogao da se nasmeješ tome, pre svega moraš da znaš osnovnu vest i tu negde nailazimo na problem, ali zaista se trudimo i uvek nam je drago da možemo da iskoristimo vesti sa lokala, jer mislimo da su jednako važne kao i one koje se dešavaju u glavnom gradu - rekla je Jelisaveta Miletić.

Nenad Milosavljević ističe da više ljudi toliko ne nasedaju na njihove vesti, već da više imaju problema sa pravim vestima koje zvuče kao da su sa Njuza i da baš takve vole.

Volimo te šašave vesti sa lokala kada se dešavaju, a dešavaju se, samo mi ne možemo često ni sve vesti nacionalnom nivou da pokrijemo, jer ih toliko ima. Tako da kada ima nešto zanimljivo na lokalu što bi trebalo da se obradi najbolje je da nam to šalju na društvenim mrežama - rekao je Milosavljević.

Šta Njuzovci miste o izjavi ministarke Grujičić na račun niških kardiohirurga, da li su uspeli da saznaju čiji novac je delila Ana Gorozdanović iz niškog SPS-a, kao i šta misle da li će se niška gradska vlast ugledati na beogradsku koja je smanjila cene gradskog prevoza, saznajte u emisiji "15 minuta".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.