Niže cene ulaznica za svrljiški bazen

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niže cene ulaznica za svrljiški bazen

Nakon negodovanja građana na portalima i društvenim mrežama, ali i na inicijativu narodnog poslanika Miletića, Upravni odbor Centra za turizam, kulturu i sport snizio je cene ulaznica na prošlogodišnji nivo, pa će umesto 150, posetioci dnevnu kartu plaćati 100 dinara.

Interesantno je to da je Upravni odbor CTKS-a odmah nakon inicijative Milije Miletića, zasedao i korigovao prvobitno najavljene cene pred otvaranje bazena.

Pored dnevne karte, kako je objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na sajtu CTKS-a, cene su smanjene i za mesečne i sezonske karte koje će koštati 2.000, odnosno 4.000 dinara.

Cene iznajmljivanja suncobrana i ležaljki novom odlukom snižene su na po 50 dinara.

Pored promena cena, deca predškolskog uzrasta u pratnji roditelja neće plaćati kartu, dok će učenici Osnovne i Srednje škole koji su školsku godinu završili sa prosekom 5,00 dobiti 20 besplatnih ulaznica i oni to pravo mogu ostvariti uz đačku knjižicu i svedočanstvo.

Bazen će inače raditi svakodnevno od 10 do 18 sati, dok je otvaranje poluolimpijskog bazena najavljeno u toku kupališne sezone.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.