Nišlije izgubili Malme, ali dobili Beč

Izvor: juGmedia, 28.Sep.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije izgubili Malme, ali dobili Beč

Prvi čovek Niša, gostujući u jutarnjem program TV Prva kazao jeda  sa niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” neće biti manje, nego više letova.

To što je mađarska avio-kompanija Wizz Air odlučila da ukine let iz Niša do Malmea gradonačelnika Darka Bulatovića ne sekira mnogo jer će, kako najavljuje, od 15. novembra avioni ove kompanije leteti na realiciji Niš – Beč.

To je najjača linija koja postoji bar na prostorima Evrope i Nišlije će imati priliku da imaju jednu takvu destinaciju”, rekao je Bulatović.

Nakon ukidanja januarskog leta za Malme sa niškog aerodrome, ovaj aerodrom je izgubio 32.000 putnika manje.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aktuelna vlast sistematski zapušta Niški aerodrom do upropašćavanja

Izvor: Danas, 28.Sep.2018

Povodom potvrde mađarske aviokompanije „Wizz Air“ o ukidanju linije Malme-Niš-Malme, na kojoj je ovaj avio prevoznik saobraćao od juna 2015. godine, Povereništvo Narodne stranke Niš još jednom upozorava da je predaja niškog aerodroma ''državi'' to jest aktuelnim vlastima izuzetno pogrešan...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.