Niški rukometaši pobedili u Bitolju

Izvor: JUGpress.com, 10.Sep.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški rukometaši pobedili u Bitolju

NIŠ-BITOLJ

Rukometaši Železničara revanširali su se domaćem Eurofarm Rabotniku za poraz doživljen 17 sati ranije, u drugoj prijateljskoj utakmici u Bitolju.

Nišlije su odigrale sjajnu, pre svega odbrambenu utakmicu, i favorizovanog rivala savladale sa 23:22 (13:9). “Želja” je bukvalno sve vreme kontrolisao rezultat, makedonski tim niti jednog trenutka nije bio u vođstvu, a izabranici Joške Petkovića u nekoliko navrata imali su i pet golova prednosti-poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << put u 43. minutu (20:15). Domaćin je uspeo da izjednači na 21:21, pa na 22:22, ali je pobeda ipak pripala našem timu, zahvaljujući pogotku Mladena Krsmančića u poslednjim trenucima.

Strelci za Železničar na ovoj utakmici bili su: Spasić 5, Krsmančić 4, Jevtić 3, Laković 3, Petković 2, Padežanin 2, Mirić 2(2), Milošević 1, Vučković 1.Najwefikasniji u redovima domaćina bili su Mojsovski sa 6 i Majnov sa 5 golova.

Železničar će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, u Prilepu, protiv istoimenog domaćina.

(foto: RK Eurofarm Rabotnik)

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.