Niš-ekspres: Onlajn prodaja karata štedi vreme i trud

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš-ekspres: Onlajn prodaja karata štedi vreme i trud

Iz Niš-ekspresa podsećaju putnike da posredstvom interneta mogu veoma brzo i jednostavno da kupe pojedinačne i mesečne karte ove kompanije.

Posredstvom interneta karte se mogu da kupe za sve medjugradske polaske, sa jedinim uslovom da karta mora biti kupljena najmanje dva sata pre polaska.

Korisnici mesečnih karata zahtev za kupovinu karte upućuju na e-mail adresu online.mesecnekarte@nis-ekspres.rs, a detaljno uputstvo o koracima koje je potrebno preduzeti da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bi se karta kupila mogu da se pogledaju na internet stranici „Kako kupiti“ http://www.nis-kspres.rs/pdf/Uputstvo_mesecne.pdf.

Kupovina mesečne karte se obavlja u tri koraka:

1. Registrovanje korisničkog naloga na stranici za internet kupovinu karata

2. Slanje zahteva sa spiskom legitimacija (do četiri legitimacije) za koje se obavlja kupovina mesečne karte

3. Kupovina karte preko interneta i plaćanje platnom karticom

U „Niš-ekspresu“ ističu da onlajn prodaja omogućuje putnicima da karte kupe bez gužve i čekanja u redu.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.