Niš Winners na Mašinskom fakultetu

Izvor: juGmedia, 19.Mar.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš Winners na Mašinskom fakultetu

NIŠ- Lokalna grupa ESTIEM LG Niš organizovaće 6. i 7. aprila na Mašinskom fakultetu takmičenje „Niš Winners“ koje će imati i edukativni karakter.

Svi studenti niškog Univerziteta mogu se prijaviti da bi stekli iskustvo u rešavanju realnih zadataka a pritom i osvojili vredne nagrade.

Glavni cilj ovog događaja je izrada studija slučaja za realne probleme koje kompanije imaju u praksi.

Prvi dan rezervisan je za radionice na temu pokaznih veština i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pripremiti i predstaviti rešenje studije slučaja. Takođe, kompanije učesnice na ovom događaju će održati prezentacije svojih proizvoda i usluga.

Drugog dana događaja biće prezentovana rešenja prethodno zadatih studija slučaja i dodeli nagrada najuspešnijem timu.

Nakon formiranja timova i dodele mentora, timovi će biti upoznati sa problemom koji će rešavati u studiji slučaja. Timovi će imati rok od 10 dana za izradu rešenja problema.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na emailadresu board.nis@estiem.org, ili putem oficijalne Facebook stranice

Kraj(Mia)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.