Nemci ulažu u organsku proizvodnju u Blacu

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Okt.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci ulažu u organsku proizvodnju u Blacu

Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić razgovarao je sa rukovodiocima i predstavnicima nemačke firme „Toppas“, kao i sa predstavnicima firme „Vino Župa“ D.O.O iz Aleksandrovca.

Obzirom da je Blace pretežno poljoprivredni kraj i da lokalna samouprava posebnu pažnju posvećuje organskoj proizvodnji voća, ono je kao takvo veoma interesantno za strane investitore.

U prilog tome govori i sadržaj održanog sastanka predsednika Opštine Blace Zorana Jozića >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << sa privrednicima iz Nemačke koji su veoma zainteresovani za organsku proizvodnju u opštini Blace. Predsednik opštine predstavljajući potencijale opštine Blace u ovoj oblasti izrazio je spremnost opštine za saradnju sa svim potencijalnim investitorima koji žele da ulažu u Blace.

Na sastanku je bilo reči i o pronalaženju načina za ponovno funkcionisanje bivše fabrike za preradu voća „Fruto“.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.