Nedelja Crvenog krsta u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Maj.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja Crvenog krsta u Vranju

Od 8. do 15. maja u Vranju će biti održana Nedelja Crvenog krsta, pod sloganima,"Svuda za svakoga" i "Podeli ono što te čini srećnim".

Po rečima nadležnih iz Crvenog krsta Vranje, u narednih nedelju dana biće organizovane brojne aktivnosti. Između ostalog, predviđeno je održavanje radionica na teme "Promocija humanih vrednosti" i "Alkoholizam >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i kanabis", kao i obeležavanje 10. maja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti. Biće organizovane akcije dobrovoljnog davanja krvi, zatim poseta migrantima u prihvatnim centrima u Vranju i Bujanovcu i realizovana akcija "Radni vikend na selu".

Planirano je da tokom Nedelje Crvenog krsta budu uručene zahvalnice nagrađenim učenicima na konkursu "Krv život znači", a u pešačkoj zoni biće održano gradsko takmičenje u pružanju prve pomoći. Crveni krst deo aktivnosti organizuje sa omladinskom terenskom jedinicom ,,dr Justin Popović".

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje Nedelja Crvenog krsta u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2018

Akcije davanja krvi, radionice, takmičenje u pružanju prve pomoći i brojne druge aktivnosti pratiće obeležavanje Nedelje Crvenog krsta koja će se pod sloganima "Svuda za svakoga" i "Podeli ono što te čini srećnim", od 8. do 15. maja održati u Vranju...Planirano je, kažu nadležni iz ove organizacije,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.