Ne radi kol-centar Doma zdravlja zbog kvara

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne radi kol-centar Doma zdravlja zbog kvara

Zbog tehničkih problema, trenutno ne funkcioniše kol-centar Doma zdravlja Niš preko koga se zakazuju pregledi, saopštili su iz ove zdravstvene ustanove.

U niškom Domu zdravlja kažu da se intenzivno radi na otklanjanju kvara.

Očekujemo da će u skorije vreme problem biti rešen. Izvinjavamo se našim korisnicima i ujedno ih molimo za strpljenje i razumevanje - saopštili su iz Doma zdravlja.

Sve informacije mogu se dobiti na telefone 018/503-687 i 018/ 503 -666.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kol centar u Domu zdravlja NE RADI

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Feb.2016

Iz tehničkih razloda došlo je do prekida rada Kol centra u Domu zdravlja Niš. Intenzivno se radi na otklanjanju kvara i očekujemo da će u skorije vreme problem biti rešen, piše u saopštenju koje je dostavljeno medijima .. . Informacije na: 018/503- 687 i 018/503-666.  .

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.