Nastradao bračni par Nikolić

Izvor: juGmedia, 27.Feb.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradao bračni par Nikolić

PIROT – U požaru koji se dogodio u kući u u selu Ponor kraj Pirotu nastradao je bračni par Zagorka (86) i Vitomir (83) Nikolić iz tog sela.

U saopštenju Policijske uprave u Pirotu se navodi da je do požara došlo kada se vatra iz šporeta proširila na kuću koja je potom izgorela.

Pretpostavlja se da je Zagorka preminula zbog trovanja ugljen-monoksidom, a njen suprug Vitomir od posledica srčanog udara.

Komšinica Jelica Golubović kaže da je sa još dve >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << komšinice pritekla u pomoć.

„Vitomir je štapom zakucao na moj prozor. Mislila sam da me zove zbog Zagorke koja je bila teško bolesna. Međutim kada sam u pidžami I bosa izašla napolje videla sam da kuća gori. Pritekla sam im u pomoć.   Vitomir koji je bio srčani bolesnik je svoju suprugu Zagorku izneo iz kuće. Pošto u  selu nema vode  potrćao je sa kofom do bunara za vodu- kaže ona vidno uznemirena.

Druga komšinica  Sladjana Milenkov takodje uznemirena zbog ove tragedije kaže da se deda Vitomir srušio  kraj bunara kada je pokušavao da zahvati vodu.

(Kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Izgoreo bračni par Nikolić

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2014

Upirotskom selu Ponor, u požaru koji je u četvrtak ujutru zahvatio kuću porodice Nikolić, stradali su Zagorka (86) i njen suprug Vitomir Nikolić (83). Nesrećna starica se, prema policijskom saopštenju, tokom požara koji ih je zadesio na spavanju oko 6 časova - ugušila, dok je njenog supruga...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.