Izvor: JUGpress.com, 26.Feb.2021, 23:18

Narodna stranka osudila pretnje Jeleni Spirić

LESKOVAC

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu, oštro osuđuje svaki vid nasilja i

gnušamo se atmosfere, u kojoj lokalni batinaši, pod zaštitom aktuelne vlasti,

uzimaju sebi za pravo, da na najprizemnije i najprimitivnije načine, vređaju i prete opozicionim funkcionerima, u ovom slučaju, predsednici Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, Jeleni Spirić, saopšteno je večeras iz te >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << stranke.

” Mi ne želimo Srbiju u kojoj je žena ponižena i omalovažavana, te pozivamo sve ljude, da se ujedine u osudi i podignu glas protiv ovakvih nemilih događaja. Želimo da živimo u pristojnoj Srbiji, u državi, u kojoj će svaka žena biti poštovana, bez obzira na njenu političku pripadnost. U vezi sa tim, zahtevamo što hitniju reakciju nadležnih institucija”, saopštila je Narodna stranka.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

GG “Za Leskovac ZAJEDNO”: Ako državne institucije ne reaguju na pretnju Jeleni Spirić značiće da podržavaju nasilje nad neistomišljenicima i ženama

Izvor: JUGpress.com, 27.Feb.2021, 15:16

LESKOVAC..Grupa gradjana “Za Leskovac zajedno” najstrožiije osudjuje pretnje napadom Jeleni Spirić upužene od strane pripadnika vlasti, saopšteno je danas ...” Nadamo se da ce institucije reagovati i procesuirati napadaca. Svaki propust reagovanja državnih institucija na ovakav incident značće...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.