Na putu Niš - Doljevac vozili skoro 180 km na sat

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2021, 13:02

Na putu Niš - Doljevac vozili skoro 180 km na sat

Zbog prekoračenja brzine od 119, odnosno 116 kilometara na sat, policija je zaustavila dvojicu vozača "pasata“ i "bmv-a“ na putu Niš - Doljevac, a Prekršajni sud je već kaznio jednog od vozača, dok drugi još čeka na izricanje kazne.

Na mestu gde je dozvoljena brzina od 60 km na sat, 66-godišnji vozač "bmv-a“ vozio je 176 kilometara na sat.

Prekršajni sud je vozaču "bmv-a“ izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 120.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 9 meseci - saopštavaju iz policije.

Istog dana i na istom putu zaustavljen je i 49-godišnji vozač "pasata“ koji je vozio 179 km na sat, pa mu je, nakon što je "presetačem" zaustavljen, zbog prekršaja nasilnička vožnja, policija odredila zadržavanje do 24 sata, nakon čega će biti priveden u Prekršajni sud u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

HAPŠENJE BAHATIH VOZAČA: BMW-om divljao na putu Niš-Doljevac, prekoračio brzinu za 119 kilometara na sat, ekspresno osuđen na 30 DANA ZATVORA

Izvor: Blic, 14.Apr.2021

Niški saobraćajni policajci su juče na putu Niš-Doljevac "presretačem" zaustavili vozače "pasata" i BMW koji su prekoračili brzinu za 119, odnosno 116 kilometara na čas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.