NIŠTA ALARMANTNO? Leskovac formirao Savet za migracije

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA ALARMANTNO? Leskovac formirao Savet za migracije

LESKOVAC – Zbog novonastale situacije sa migrantskom krizom, barem po obrazloženju gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, danas je formiran Savet za migracije.

On nije dodatno objasnio šta je to “novonastala situacija”, ali po rečima načelnice Društvenih delatnosti Suzane Stanković Ilić, koja je obrazlagala Odluku o formiranju saveta, razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za paniku nema.

Zaista su se u medijima pojavile različite informacije u poslednjih par meseci o stacioniranju migranata u nekadašnjoj kasarni „Južni logor“ u Leskovcu, ali to bi morali mi prvi da znamo, a o takvoj ideji državni vrh nije ni raspravljao sa predstavnicima lokalne samouprave. Ovo smo morali da uradimo na osnovu Zakona o upravljanju migracijama„, kazala je ona za Jugmediu.

Predsednik ovog Saveta biće  Branislav Stanković, šef  kabineta gradonačelnika Leskovca.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Gradonačelnik Leskovca bez obrazloženja smenio koodrinatora za nacionalne manjine

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2016

LESKOVAC – Koordinator za nacionalne manjine pri leskovačkoj lokalnoj samoupravi Vasip Bakić smenjen je danas, a na njegovo mesto gradski većniic postavili su Tanju Stanojević iz Bratmilovca...Bakić je smenjen na inicijativu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića koji je istakao da je bio...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.