NAJBOLjI UČENICI OŠ  BUBANjSKI HEROJI  U KALENDARU OPŠTINE

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Jan.2024, 19:24

NAJBOLjI UČENICI OŠ BUBANjSKI HEROJI U KALENDARU OPŠTINE

ONI SU NAJBOLjI UČENICI u 2023.godini u GO PALILULA. Učenici OŠ „BUBANjSKI HEROJI” u kalendaru Gradske opštine Palilula - Niš za 2024.

„ŠESNAESTI PUT za redom, ostvarili smo ideju da se najbolji učenici škola i studenti fakulteta, koji se školuju na teritoriji Gradske opštine Palilula, nađu na originalnom opštinskom Kalendaru za 2024.godinu „NAJBOLjI MEĐU NAJBOLjIMA“, kaže Bratislav Vučković, predsednik opštine. Nakon pozivnog konkursa, dobili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << imena 236 učenika i studenta. ONI SU NAJBOLjI u 2023. godini u GO PALILULA.

Uz fotografije najboljih učenika i studenata, autora Dragana Živkovića, tv snimatelja i umetničkog fotografa, KALENDAR za 2024. godinu ilustrovan je motivima, rad mr Dragana Vidojkovića, nastalim u autentičnom ambijentu opštine

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.