Muškarac iz okoline Bujanovca uhapšen zbog ubistva

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2020, 15:59

Muškarac iz okoline Bujanovca uhapšen zbog ubistva

Zbog sumnje da je u nedelju, 12. jula, ubio jednu osobu, a drugu ranio u centru Bujanovca, osumnjičen je i uhapšen 50-godišnjak iz okoline tog mesta.

Kako kažu u policiji, osumnjičeni je iz pištolja za koji nije imao dozvolu ubio jednu osobu, a jednu ranio, a zatim pobegao.

Po nalogu Višeg javnog Tužilaštva u Vranju, biće izvršena obdukcija tela preminulog od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu - kažu u policiji.

Uhapšeni se tereti se za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << delo teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Tužilaštvu.

Podsetimo, juče oko 12 sati kod benzinske pumpe u centru Bujanovca ubijen je mlađi muškarac, dok je njegov otac ranjen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.