Izvor: JUGpress.com, 04.Apr.2023, 18:57

Morava plitak potok za Mladost iz Donjeg Bunibroda

LESKOVAC

Za dobre poznavaoce fudbala u ovom kraju prvorazredno iznenađenje načinili su fudbaleri Mladosti iz Donjeg Bunibroda koji su u Gložanu sa 1:3 savladali ekipu dojučerašnjeg lidera na tabeli, ekipu Morave. Ovaj kiks na najbolji način iskoristili su fudbaleri Atletika koji su u Badincu savladali domaću istoimenu ekipu rezultatom 1:3.

Trećeplasirani ŠFU Derbi bez problema sa 3:0 savladao je ekipu Todorovca i trenutno ima tri boda manje od dve prvoplasirane ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Atletika i Morave koji imaju po 35 osvojenih bodova.

U preostalom delu prvenstvene trke najverovatnije ove tri prvoplasirane ekipe boriće se za šampionsku titulu, što znači da će biti puno neizvesnosti do poslednjeg prvenstvenog kola. (kraj) VS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.