Mladi uređuju Donje Konjuvce

Izvor: juGmedia, 04.Jan.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi uređuju Donje Konjuvce

BOJNIK – Grupa mladih u Donjem Konjuvcu kod Bojnika pokušava preko više projekata da osveži izgled ovog sela sa sa 470 satnovnika.

Preko udruženja „Klub Mladih Donje Konjuvce“ i projekta „Mladi najmlađima“, nedavno je postavljen mobilijar za decu uz pomoć volontera.

U Donjem Konjuvcu živi sedamdesetak mladih, a ovo udruženje je tokom prošle godine organizovalo niz akcija.

Članovi su čistili selo u akciji „Očistimo Srbiju“, pomažu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << starim i iznemoglim osobama, organizuju sportska takmičenja, radionice za dece, ali održavaju i javne površine, spomen park, crkveno dvoriše i popravljaju ruinirane zajedničke seoske objekte.

„Sve naše aktivnosti vode ka jednom cilju, a to je zadržavanje mladih. Želimo da poboljšamo uslove i da podignemo svest kod naših vršnjaka iz društvenih, ekoloških, sportskih, kulturnih i drugih oblasti“, kaže Miloš Kostadinović, koordinator projekta.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.