Ministarstvo kulture poklonilo knjige lebanskoj biblioteci

Izvor: juGmedia, 25.Jul.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo kulture poklonilo knjige lebanskoj biblioteci

LEBANE – Biblioteka „Branko Radičević“ u Lebanu na osnovu konkursa Ministarstva kulture i informisanja za javne biblioteke dobila je na poklon knjige u vrednosti od 464.474 dinara.

Bibliotekarka Jasmina Tošić je potvrdila da, zahvaljujući tom poklonu lebanska biblioteka je danas obogatila knjižni fond za 850 knjiga na svim odeljenjima, a naročito na dečijem.

„Biblioteka je izložbom knjiga predstavila nove, aktuelne nasove svojim korisnicima, a osnovcima zanimljive >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << knjige sa namerom da dečija literatura bude privlačna za dečiji uzrast“, istakla je direktorka biblioteke „Branko Radičević“ Gordana Miljković.

Inače, ovo ministarstvo svake godine sprovodi akciju „otkupa knjiga“ od izdavača za javne biblioteke u Srbiji.

(kRAJ)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.