Milica Miljkovic đak generacije Tehničke škole

Izvor: juGmedia, 20.Jun.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Miljkovic đak generacije Tehničke škole

VLASOTINCE – Od 97 svršenih maturanata Tehničke škole u Vlasotincu, 42 – oje je položilo s odličnim uspehom, a među njima je čak 11 nosilaca Vukove diplome i posebnih priznanja, dok je za đaka generacije proglašena Milica Miljković.

Milica Miljković, đak generacije s direktorom škole

Ovo je danas saopšteno na svečanoj podeli diploma, u prisustvu nastavnika i roditelja.

„Maturanti mogu da se upišu na visoke škole i fakultete jer su stekli dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << znanja iz svih smerova kojih ima u našoj školi, ekonomski, građevinski, arhitektonski i njihovo predznanje garantuje siguran uspeh. Pruža im se mogućost da budu dobri inženjeri, ekonomisti, preduzetnici, da svojim radom i znanjem doprinesu razvoju kako Vlasotinca tako i šire“- poručio je direktor Milivoje Đorđević.

Iako u knjižici ima sve petice, a u džepu brojne nagrde i oktobarsko priznanje Vlasotinca, Milica Miljković pomalo, kaže,  strepi od prijemnog na Arihitektonskom fakultetu, za šta se opredelila još kada je upisala taj smer na Tehničkoj školi.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.