Izvor: JUGpress.com, 22.Nov.2022, 12:36

Milenijum tim srušio zgradu Instituta “Goša”

BEOGRAD

Zgrada Instituta “Goša” u Ulici Milana Rakića 35 na Zvezdari srušena je danas, a bager kompanije “Milenijum tim” u dvorištu lomi preostalo drveće i raščišćava teren, javlja reporetr FoNeta.

Pripreme za rušenje Instituta počele su 29. oktobra, a 10. novembra “Milenijum tim” angažovao je tešku mehanizaciju koja je započela raščišćavanje terena.

Kompanija “Milenijum tim” je 2018. godine za 970.000 evra kupila Institut “Goša”, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kako bi na tom mestu izgradili stambeno-poslovni objekat od oko 20.000 kvadratnih metara.

Iz te kompanije naveli su da Institut „Goša“ posluje na dve adrese – u Beogradu i u Smederevskoj Palanci.

Na beogradskoj adresi nalazi se samo mali administrativni deo, koji će, kada za to dođe vreme, biti izmešten na lokacije na kojima se nalazi kompanija, dodaju iz “Milenijum tima” i najavljuju da će gradnja stambeno-poslovnog kompleksa trajati 36 meseci.

Izvor: FoNet

3

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.