Izvor: JUGpress.com, 18.Apr.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlo Zdravković direktor „Aerodroma Srbije d.o.o“

NIŠ

Na svečanosti povodom otvaranja Sajma turizma u Nišu gradonačelnik Niša Drako Bulatović rekao je novinarima da je gradski većnik i predsednik Nadzornog odbora Aerodroma “Konstantin Veliki” Mihajlo Zdravković novi direktor preduzeća “Aerodromi Srbije”.

Mihajlo Zdravković je na mesto direktora izabran na predlog Vlade Srbije,  kako je i najavljeno iz Ministarstva Ministarstva saobraćaja.

Zdravković diplomirao je 2007. godine na Univerzitetu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Edukons“, na Fakultetu za uslužni biznis, a 2015. godine na istom Fakultetu stekao je zvanje master ekonomista.

Na lokalnim izborima 2008. i 2012. godine biran je za odbornika Skupštine Grada Niša. Od 2012. do 2016. godine bio je član Gradskog veća  Niša zadužen za privredu, održivi razvoj i saobraćaj, a od 2016.  za privredu i zaštitu životne sredine.

Krajem decembra meseca imenovan je za predsednika Nadzornog odbora niškog Aerodroma.

Na otvaranju sajma gradonačelnik niša rekao je “ Ono što je značajno je da je od danas Aerosromi Srbije , javno preduzeće , državno preduzećeimaju novog direktora. To je naš Nišlija , Mihajlo Zdravković, moj prvi saradnik i izražavam sreću i zadovoljstvo što je i Vlada republike Srbije koja je donela odluku prepoznala ljudske potencijale naših ljudi i jedno takvo odgovorno mesto pripada našem Nišliji.”

Sedište preduzeća “Aerodromi Srbije” se iz Beograda izmešta u Niš.

“ U toku je postupak, menja se zakon. Sedište će biti u Nišu i ovaj element upravo govori o tome koliko naš grad ima podršku države i oćekujemo da se to uradi u nekoliko narednih meseci. Tada će zakon biti izmenje”.

Aerodromima Srbije pripadaće za sada ogranak u Kraljevu i niški aerodrom.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.