Izvor: JUGpress.com, 25.Apr.2021, 12:16

Medjusobno odmeravanje snage braće Tončev

SURDULICA

Surdulički superligaš ekipa Radnika u predhodnoj sedmici imala je dva izuzetno teška meča u Beogradu. I, to oba sa beogradskom Crvenom Zvezdom, najpre u prvnestvenoj utakmici a potom i u našem najmasovnijem takmičewu, Kup-u Srbije. Cela fudbalska Srbija imala je prilike da vidi da su se fudbaleri Radnika hrabro isprsili ekipi Crvene Zvezde i da se šampion dosta namučio da bi slavio pobede u oba susreta.Od danas ekipa Radnika okreće se ka novim izazovima, a to je nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prvenstvene trke u Super ligi Srbije.

Danas od 14,30 časova, u okviru 33.kola  na Gradskom stadionu u Surdulici stiže ekipa niškog Radničkog, što je i ,,derbi juga” i prvih komšija, a u isto vreme i bratsko odmeravanje snaga porodice Tončev. Surdulički Radnik pod dirigentskom palicom Novice Tončeva ,u poslednjoj deceniji, od zonaša vinuo se u sam vrh našeg fudbala, kako u takmičarskom smislu, tako i u infrastrukturnom delu, dok superligaša sa ,,Čaira” uspešno predvodi brat Ivica. Trener surduličkog superligaša Slavoljub Đorđević podseća da je njegova ekipa u protekloj nedelji imala dva tešaka meča sa Crvenom Zvezdom, ali i pored toga , u današnji susret sa Radničkim ulazi sa željom da iz njega izađe kao pobednik i pored toga što imaju neke kadrosvkeprobleme u svojoj ekipi.  – Posle dve izuzetno teške i iscrpljujuće  utakmice sa Crvenom Zvezdom u četiri dana, igramo sa Radničkim iz Niša, velikim klubom koji je skoro promenio trenera i mogu reći da se odmah vidi  njegov rad. Ekipa jako dobro stoji i agresivna je, a verujem da dolaze sa imperativom pobede jer im trebaju bodovi. Što se tiče nas, stvorili su nam se dodatni kadrovski problemi s kojima ulazimo u ovo kolo. Pored dva kapitena, Stevanovića i Djordjevica koji su duže vreme povređeni, na listi igrača sa povredama pridružio se i Jokić koji je dobio jak udarac u zglob protiv Zvezde i veliko je pitanje dal će igrati. A kad je reč o kartonima, tu je Uroš Stojanović koji je dobio karton u utakmici protiv Zvezde. No, iako imamo veliki problem u zadnjoj liniji, ipak sam optimista i verujem da će igrači na koje računam, sigurno dati sve od sebe da pobedimo Radnički – uveren je Slavoljub Đorđervić prvi strateg Radnika. Zbog propisanih zdravstveno-bezbednosti mera današnja  utakmica se igra bez prisustva publike, a za ovaj susret određene je sudijska ekipa, u sastavu: Glavni sudija: Stanko Ostraćanin Pomoćnici: Srđan Minić i Nenad KurčubićČetvrti sudija: Marko SrećkovićSudijski učinak na ovom meču, preciznim i stručnim okom meriće, posmatrač suđenja Ninoslav Spasić, a delegatsku dužnost obavljaće Dragan Stojiljković.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.