Marko Kilibarda iz Kuršumljije nada Čukaričkog

Izvor: juGmedia, 22.Jan.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Kilibarda iz Kuršumljije nada Čukaričkog

Da Kuršumija nije na fudbalskoj mapi na samoj granici kao što je na geografskoj, može se prepoznati i po Marku Kilibadi kojeg su skauti Čukaričkog, uz braću blizance Vidosavljević prepoznali i odveli u svoje redove na Banovo brdo.

Pozvan sam na probu u Čukarički, zadovoljio i potpisao ugovor o stipendiranju. Odigrao sam dvadseteak utakmica u dresu Čukaričkog u kadetskom sastavu na poziciji desnog spoljog. Trener Jurasović ima ogromo poverenje u mene i verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da ću još više napredovati”, priča mladi kadet.

Kilibarda, koji zbog brojnih obaveza u Beogradu vanredno završava Ekonomsku školu u Kuršumliji, trenirao je kratko u Kosanici s  Vladimirom Čavićem a potom s Bojanom Pećaraninom, jednom od živih legendi kuršumlijskog fudbala koji je još uvek aktuleni kapten seniorskog tima Kosanice.

Tu je i Radiša Novičić kome takođe dugujem zahvalnost za moj razvoj u fudbalu. Fudbalom se bavim već devet godina. Igrama za kadete i prvi tim Kosanice i posle jednog turnira zapazio me je Mihajlo Jurasović  kod kog sam već bio selektiran u selekcije RIS-a”, priča mladić.

U slobodnom vremenu u Beogradu se druži Vidosavljevićima, s kojima je i na zimskom odmoru zajedno trenirao u Kuršumliji. Sada je već je u Beogradu i neumorno trenira.

Moja deviza je – samo  rad i rad da bi se došlo do uspeha. Upravo zbog toga očekujemo još bolje rezultate u ovoj godini”, ističe za Jugmediu Marko KIlibarda

Vukašin Stevanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.