Mame vežbaju i doje u Čairu

Izvor: juGmedia, 10.Jul.2015, 04:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mame vežbaju i doje u Čairu

NIŠ – Pod sloganom „Budimo prirodni:Vežbajmo i dojimo“ sutra će se u Čairu kod mostića, iza Dečijeg centra, održati divan skup na kome će se objediniti dobre navike, dojiće se bebe, raditi joga, fitnes i vežbe za decu.

„Probudićemo duh prijateljstva i zajedništva i pokazati kako zelene površine u našem gradu mogu biti divno iskorišćene. Zdravlje, sreća i dug život imaju temelje u zdravim navikama, dojenju i vežbanju. Rešili smo da svojim aktivnostima pokrenemo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sugrađane da se druže i da razvijaju zdrave navike, mame i trudnice kroz jogu i fitnes, a deca kroz dojenje i vežbanje, stoji u najavi organizatora, odnosno Nišlijke Irene koja drži jogu za trudnice mame i bebe, Jelene iz Mama kampa koja drži fitnes treninge i Dečije akademije sporta.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Dojenje, joga i fitnes u čairskom parku

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2015

U subotu 11. jula kod Dečijeg centra u Čairu, biće održan skup za majke i trudnice na kome će one dojiti bebe, raditi jogu, fitnes i vežbe za decu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.