M&M zapošljava! Budi naš magacioner u Beogradu - Dobanovcima!

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2023, 13:25

M&M zapošljava! Budi naš magacioner u Beogradu - Dobanovcima!

M&M Militzer & Münch Transport & Logistics d.o.o, traži energičnog i motivisanog magacionera koji će se pridružiti našem timu u Beogradu - Dobanovcima. Ukoliko volite rad u dinamičnom okruženju i imate iskustvo u magacinu ili ste početnik, ovo je idealna prilika za vas!

Ponuda:

- Obezbeđen smeštaj u krugu kompanije, što vam omogućava lakšu i udobniju svakodnevnu rutinu.

- Redovna zarada koja je u skladu sa vašim iskustvom i veštinama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
- Dodatni bonusi za postignute rezultate i iznadprosečan rad.

Od vas očekujemo:

- Sposobnost organizacije, tačnosti i efikasnosti u obavljanju zadatih radnih zadataka.

- Veštine timskog rada i dobre komunikacijske veštine.

- Spremnost na fizički rad i fleksibilnost u radnom vremenu.

Kako se prijaviti:

- Prijavite se odmah i postanite deo našeg tima!

- Pošaljite nam svoj CV na e-mail adresu [email protected] ili nas kontaktirajte na broj telefona +381600705283.

foto: M&MPovezujemo Srbiju sa svetom!

Tamo gde smo vam potrebni. Na 6 lokacija u Srbiji, naših 260 zaposlenih uvek ima pravi odgovor za potrebe špedicije i logistike. M&M je pouzdan partner na koga klijenti i zaposleni mogu da se oslone.

Kompanija M&M Militzer & Münch Srbija osnovana je u oktobru 2019. godine i za samo tri godine ostvarila je izuzetan uspeh, uspostavivši saradnju sa vodećim evropskim kompanijama. Zahvaljujući iskustvu, znanju, trudu, posvećenosti, kao i razvijenoj logističkoj mreži, kompanija se pozicionirala kao lider na srpskom tržištu.

Militzer & Münch Srbija nudi pozitivno okruženje sa uzbudljivim poslovima u različitim oblastima. Bilo da ste početnik u karijeri, specijalista ili menadžer – u rastućoj industriji logistike, M&M otvara mnoge mogućnosti za karijeru. Pridružite se našem timu i postanite deo uzbudnjivih izazova u različitim logističkim poslovima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.