Lokalna samouprava nastavlja “čaroliju” sa paketićima

Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalna samouprava nastavlja “čaroliju” sa paketićima

LESKOVAC

Čarolija se nastavlja. Tako je lokalna samouprava nazvala  akciju darovanja mališana novogodišnjim paketićima i u periodu kada su praznici daleko za nama. Pod sloganom ”Nikad dosta dečjih osmeha”, akcije su organizovane u Pečenjevcu i Brestovcu.

Za mališane u Domu kulture u Pečenjevcu i one iz susednih sela, koji organizovanoj podeli i slikanju sa Deda Mrazom nisu prisustvovali, pripremljeno je 48o paketića, sa namerom da se od njih izmami bar toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << osmeha, istakla je Marija Mišić, koja je decu i njihove roditelje pozdravila u ime lokalne samouprave.

–          Već četiri godine negujemo akciju podele novogodišnjih paketića deci iz Pečenjevca i okolnih sela do sedam godina starosti. Ovde je 82-oje dece, a članovi Saveta će, na terenu obradovati petostruko veći broj mališana. Ispred naše mesne zajednice, ali i roditelja, zahvaljujem lokalnoj samoupravi na izdvojenim sredstvima, kako bi se paketićima obradovala i deca iz ovog kraja.

Deda mraz jeste kasnio, ali je ipak stigao i do Brestovca, gde je za najmladje, takodje, organizovana podela 25o slatkih poklona.

–          Paketiće su obezbedili grad Leskovac i Centar za socijalni rad, pa nastavljamo lepu tradiciju darovaranja. Zahvaljujem svima koji su akciju pomogli, a deci i njihovim roditeljima želim da ne prestanu da se smeju i raduju tokom cele ove godine, poručio je direktor Doma kulture, Miloš Randjelović.

Nekoliko hiljada paketića, koje je lokalna samouprava ove godine podelila deci do sedam godina, obezbedjeno je od sponzora i donatora.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.