„Ljute papričice“(RHCP Real Tribute) zapalile Nišlije

Izvor: juGmedia, 09.Feb.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ljute papričice“(RHCP Real Tribute) zapalile Nišlije

NIŠ – Vojvođanska grupa Red Hot Chilli Peppers Real Tribute band sinoć je po prvi put nastupila u niškom klubu Juridicum.

Nakon kraćeg kašnjenja, četvoročlani novosadski bend je pozdravio publiku pesmom Monarchy of roses, posle čega je narednih dva i po sata prepuna sala kluba odzvanjala od legendarnih pesama Peppers-a i od odlične energije ljudi.

Publika različitih uzrasta bila je začarana autentičnim nastupom pevača benda koji je sa slobodom šetao, skakao, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << valjao se po sceni i bez straha dozvoljavao publici da se penje na binu.

Hitove kao što su Give it away, Dani California, Snow, Under the bridge i drugi,  publika je sa oduševljenjem prihvatili.

Neumorni, izvođači su nekoliko puta izlazili na bis a nastup su završili pesmom Californication i tako ispunili očekivanja publike.

RHCP Real Tribute je bend koji je nastupao širom Evrope, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Rusiji, Francuskoj…

Njihovu svirku na beogradskom Beer Fest ispratilo je više od 10 hiljada posetilaca što govori o sve većoj popularnosti benda.

(Kraj)dar/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.