Lidl gradi trotoar u ulici Kralja Petra Prvog

Izvor: juGmedia, 03.Okt.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl gradi trotoar u ulici Kralja Petra Prvog

Radovi na izgradnji trotoara u ukupnoj dužini 230 metara u ulici Kralja Petra Prvog, od Voždove do Mlinske ulice su u toku i biće gotovi za desetak dana, odnosno na dan otvaranja prodavnice Lidl, čija je kompanija i obezbedila sredstva za uređenje ovog dela trotoara.

Prema rečima direktora Javnog preduzeća “Urbanizam i izgradnja” Novice Nikolića, finansiranje izgradnje je dogovoreno sa investitorom “Lidla”, ispred čijeg objekta se i nalazi trotoar.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />„Radovi se izvode na osnovu ugovora koji je potpisan između gradonačelnika i direktora LIDL-a Biće ugrađen novi ivičnjak, behaton ploče, tako da ćemo u narednih desetak dana dobiti novi trotoar“, najavio je danas Novica Nikolić prilikom obilaska ovih radova.

Za ove radove projekat je izradilo JP „Urbanizam i izgradnja“, a pored ovih trotoara, predmet projekta su i trotoari preko puta, za čije je uređenje zadužen vlasnik koji je  kupio objekat. 

     

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Gradi se trotoar kod Lidla

Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2018

LESKOVAC..Nakon više javnih prozivanja, optužbi i rasprava opozicije i vladajuće koalicije oko uređivanja trotoara u ulici Kralja Petra Prvog, u delu kod Lidla, konačno su započeti radovi na ovom prostoru...Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić kaže da su za izvođenje radova...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.