Kvar na trafostanici izazivao prekide u vodosnabdevanju

Izvor: juGmedia, 17.Okt.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvar na trafostanici izazivao prekide u vodosnabdevanju

LEBANE – Posle 12 dana popravljena je trafostanica u Grgurovcu iz koje se strujom napaja fabrika vode. Iz nje se distribuira voda za stanovnike Lebana i okoline.

„U tih 12 dana smo maksimalno koristili agregat koji nije ima snagu i za pranje filtera, pa je često dolazilo do prekida u vodsnabdevanju. Kvar je popravljen juče u momentu kada je pretilo potpuno zagušenje filtera“, objašnjava za Jugmediu Andrija Kražić, direktorr JP „Vodovoda“.

Trafostanica je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << deset godina postala valsništvo ovog opštinskog preduzeća. „U međuvremenu je potpuno ruinirana jer nije dobro održavana“, dodaje Kražić.

Kvar je popravljen uz pomoć stručnih ljudi iz leskovačke „Elektrodistribucije“ i ED „Jugoistok“ iz Niša, a predsednik opštine Lebane Goran Janjić se posebno zahvalio direktoru niškog preduzeća Darku Bulatoviću.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.