Izvor: BujanovackiGlas.info, 09.Nov.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kružni tok prohodan u toku nedelje

 
Već početkom ove nedelje postavlja se prvi sloj asfalta, tako da će postepeno u saobraćaj biti uključivana jedna po jedna od ukupno pet saobraćajnica koje se vežu na ovu raskrsnicu – kaže Arben Pajaziti, šef kabineta predsednika opštine BUJANOVAC, 09. novembar  2015. (Bujanovačke) – Najkasnije u  sredu ili četvrtak vozilima će moći će da prolazi preko „kružnog toka“ na ulazu u grad.

U odsustvu pouzdanih informacija od strane investitora ili izvođača >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << radova na ovoj saobraćajnici, ovu informaciju nam je saopštio Arben Pajaziti, šef Kabineta predsednika opštine Bujanovac.
-Već početkom ove nedelje postavlja se prvi sloj asfalta, tako da će postepeno u saobraćaj biti uključivana jedna po jedna od ukupno pet saobraćajnica koje se vežu na ovu raskrsnicu – kaže Pajaziti.
On je podsetio da je rok za kompletan završetak radova ka kružnom toku 90 dana, ali je konstatovao da je investitor imao određenih problema sa pet povezanih kišnih dana na početku radova, zatim sa vlasnicima parcela koje se graniče sa javnom površinom na kojoj se gradi kružni tok i sa STANARIMA susedne stambene zgrade. Građani treba da znaju da je ovo jedan izuzetno kompleksan posao. U prvoj fazi izvođač je morao da postavi niz podzemnih instalacija, pa tek potom da finišira za zemljanim i asfaltnim radovima, ali kada sve bude gotovo, Bujanovac će dobiti raskrsnicu kojom će moći da se ponosi – kaže na kraju Arben Pajaziti šef Kabineta predsednika opštine.
O ceni radova čitajte OVDE
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.