Konkurs za tehnološku inovaciju

Izvor: juGmedia, 08.Maj.2013, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za tehnološku inovaciju

Niš – Savez Udruženja privrednika i klastera jugoistočne Srbije raspisao je konkurs za izbor novog proizvoda ili najbolju tehnološku inovaciju za ovu godinu.

Konkurs će biti otvoren do 25. maja i na njega će mogu da se prijave sva lica koja imaju poslovne ideje i ideje za razvoj inovativnih tehnologija, održivih proizvoda i usluga.

Konkursna komisija posebno će ceniti ideje koje se odnose na proizvodne programe članica Saveza Udruženja privrednika i klastera jugoistočne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Srbije, ideje koje podrazumevaju korišćenje domaćeg znanja i sirovina, i ideje koje su izvozno orijentisane. Savez će tri najbolje ideje otkupiti ili će autorima pronaći investitore koji će ih realizovati.

Više detalja o konkursu  zainteresovani mogu da pogledaju na internet sajtu Saveza Udruženja privrednika i klastera jugoistočne Srbije.

(Kraj)mia/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.