Konkurs za mlade poljoprivrednike Fondacije „Ana i Vlada Divac“

Izvor: juGmedia, 13.Apr.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za mlade poljoprivrednike Fondacije „Ana i Vlada Divac“

VLADIČIN HAN –  U sklopu projekta “Divac poljoprivredni fondovi u Vladičinom Hanu” – Fondacija “Ana i Vlade Divac” raspisan je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mladima.

Pravo da konkuriše  imaće starosna populacija od 20 do 40 godina, koja se bavi ili namerava da se bavi poljoprivredom, bez obzira koja grana je u pitanju. Biće odobreno najmanje  13 grantova od po 180.000 dinara.

“Pomoć nije u novcu već u robi a podrazumeva nabavku stoke, materijala >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za rad, opreme, građevinskog materijala za poljoprivredne objekte I slično”, naglašeno je u oglasu.

Prednost u dobijanju bespovratnih sredstava imaće oni koji su nezaposleni ili bez stalnih primanja, iz višečlanih porodica, sa invalidnim licem u porodici, ali će sem materijalne situacije u obzir biti uzeto I iskustvo u poljoprivrednoj delatnosti, kao I kakve su dosadašnje mogućnosti za bavljenje poljoprivredom.  Konkurs je otvoren do 26.aprila ove godine.

Ovaj konkurs raspisan je u saradnji sa opštinom Vladičin Han.

(kraj) ljp

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.