Konkurs za Najluđi školski zagrljaj

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Okt.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za "Najluđi školski zagrljaj"

Povodom novog animiranog filma TROLOVI, koji će premijerno biti prikazan 24. oktobra u okviru 12. Dečijeg filmskog festivala, bioskop "Vilin Grad" poziva sve školarce da se priključe jednom od najnežnijih školskih nagradnih konkursa i osvojite ulaznice za celo odeljenje.

rolovi su majušna, vesela bića koja pronalaze sreću u malim stvarima. Jedna od najlepših osobenosti Trolova jeste što oni ne provode dan bez zagrljaja, šta više, zagrljaji su obavezna svakodnevna >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << rutina.

Priključite se konkursu i napravite fotografiju najluđeg zagrljaja.

Pravila konkursa

- Iskoristite svoj mobilni telefon ili fotoaparat i napravite fotografiju vašeg najluđeg zagrljaja.

- Uz odobrenje roditelja, učitelja ili nastavnika, svoju fotografiju pošaljite na mejl pr@vilingrad.rs sa podacima odgovornog lica (učitelja, roditelja ili nastavnika). Potrebno je napisati ime i prezime nastavnika, učitelja ili roditelja, kontakt telefon, školu i odeljenje.

- Sve fotografije će biti postavjene na Fejsbuk stranici bioskopa Vilin Grad, a žiri će odlučiti o pobedniku konkursa.

Pobednik konkursa će osvojiti ulaznice za celo odeljenje za premijernu projekciju filma Trolovi.

Konkurs traje do 20. oktobra, a proglašenje dobitnika je 21. oktobra na zvaničnoj Fejsbuk stranici bioskopa Vilin Grad.

Broj učenika u odeljenju je ograničen na 30.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Za najbolju fotografiju celo odeljenje ide u bioskop

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2016, 17:03

Mališani koji naprave fotografiju najluđeg zagrljaja moći će da osvoje ulaznice za celo odeljenje za bioskopsku projekciju filma „Trolovi“ u Vilinom Gradu. Konkurs traje do 20. oktobra...Učenici treba da uslikaju zagrljaj telefonom ili foto-aparatom i da fotografiju, uz odobrenje i podatke roditelja,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.