Izvor: JUGpress.com, 03.Apr.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Preševa zaplenjeno pet kilograma kokaina

PREŠEVO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su na Graničnom prelazu Preševo više od pet kilograma materije za koju se sumnja da je kokain.

Pet paketa oblepljenih lepljivom trakom ukupne težine 5.265 grama pronađeni su u saradnji sa Upravom carine, posle ponoći, u zvučniku, u prtljažniku automobila “golf”, nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao turski državljanin A. C. (1978), saopštio je MUP Srbije.

Po nalogu zamenika tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Višeg javnog tužilaštva u Vranju, A. C. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.