Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko o čemu, lažni moralisti o moralu

Koja je razlika između čoveka koji otme novčanik sugrađanki na pijaci i onoga ko otme mandat stranci koja ga je kandidovala?

Srle ili Daretovo čedo, koga na otomanu primaju gradski čelnici, reče da ga niška opozicija ne zove na razgovore i da smo svi jedna te ista banda i da smo "bljak". Dečko na rolerima, bez dana radnog staža, može da promeni Grad, ali na gore.

Ja sam hapšen, prisluškivan, stavljen na stub srama od strane vlasti, jer sam se borio za grad, ne za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sebe, ne za svoj džep. Za šta si se ti, Srle, borio? Malo opštine plaćaju, malo Grad, pa onda opet Grad malo više i na kraju su i SNS botovi zlatni.

Niš je poznat po dobrom bureku i po otetim mandatima, to nam je specijalitet, ali i po onima iz vlasti koje brani opozicija, pa se više ne zna ko je Turčin, a ko poturica, ali znalo se uvek, kako naš narod kaže, "poturica gori od Turčina".

Srle, vrati oteti mandat i odborničku grupu stranci koja te je kandidovala, pa onda možemo da pričamo kao časni ljudi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.