KFOR: Nema pretnji po bezbednost, svi da izbegnu provokacije

Izvor: JUGpress.com, 16.Dec.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR: Nema pretnji po bezbednost, svi da izbegnu provokacije

PRIŠTINA

Situacija na terenu ostaje pod kontrolom širom Kosova, KFOR stalno prati situaciju i potpuno je posvećen svom mandatu kako bi se garantovala sigurnost svim građanima Kosova, saopšteno je iz KFOR-a za RTK2.

Snage KFOR-a spremne su da budu brzo raspoređene u svim delovima Kosova, stoga nema potrebe da se povećava prisustvo na određenom mestu, dodaje se u odgovoru I dodaje “da se KFOR ne bavi politikom i političkim spekulacijama koje ponekad nagoveštavaju tenzije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na političkom nivou. Poslednjih dana nije bilo pretnji ili akcija koje bi  uticale na sigurnost na Kosovu.  KFOR poziva sve da se ponašaju odgovorno, da izbegavaju provokacije i da se uzdrže od bilo kakvih izjava ili akcija koje mogu dovesti do eskalacije”, dodaje se.

Inače KFOR je odlučan da ispuni svoj mandat prema Rezoluciji 1244 SB UN, zaključuje se u odgovoru.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.