Jovanović: Uništeni tereni nikoga ne brinu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2021, 09:30

Jovanović: Uništeni tereni nikoga ne brinu

Odbornik Koalicije "Niš, moj grad" Branislav Jovanović kritikuje neodržavane sportske terene sa veštačkom travom i poručuje nadležnima u gradu da samo ulaganjem u sportsku infrastrukturu mogu da pomognu mladima da žive zdravo i klone se poroka.

Jovanović kaže da je najbolji primer teren sa veštačkom travom pored Fakulteta sporta i fizičke kulture koji je izgrađen sa namerom da ga koriste kako mladi, tako i studenti ovog fakulteta, međutim on je uništen, a, kako kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bez permanentnog održavanja nema perspektive za ovakva mesta za rekreaciju.

Da roditelji i deca vape za ulaganjem u sportsku infrastrukturu i sport pokazuje to što su izgrađena dvanaest terena sa veštačkom travom u raznim delovima grada, uglavnom u okviru školskih dvorišta, dok smo mi vršili vlast. Čak su i sami roditelji učestvovali u popravci tih terena, na primer u osnovnoj školi Njegoš - kaže Jovanović.

Naglašava da nije rešenje samo održavanje 12 terena na gradskom području, nego i da program kapitalnih investicija, ulaganje u sportsku infrastrukturu i pomoć mladima da žive zdravo i sklone se od poroka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.