Još jedna pripremna pobeda Radnika, stigla i dva napadača

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna pripremna pobeda Radnika, stigla i dva napadača

Iz Češke je špic Krsta Đorđević stigao u Radnik, a već je i debitovao, na prijateljskom meču Surduličana i Proletera, u kome su pobedili južnjaci. Nakon sezone provedene na pozajmicama, ugovor je produžio i talentovani Nišlija Milan Stojanović.

Iskusniji od dvojca, 24-godišnji Đorđević, potpisao je ugovor do leta 2020. godine. On je nastupao za češke ekipe Taborsko i Olimpija, dok je od domaćih timova igrao za Mokru Goru. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Zadovoljan sam prijemom ljudi iz Radnika. Tim me je takodje dobro prihvatio. Uklapam se i uigravam sa ekipom i nadam se da ću svojim zalaganjem već u prvom kolu prvenstva biti u startnih 11 - rekao je Đorđević.

Što se tiče Nišlije, on je prošao omladinske škole Partizana i Rada, za koji je nastupao u kvalifikacijama za omladinsku Ligu šampiona. Što se tiče seniora, igrao je kao pozajmljeni igrač za Temnić iz Varvarina i niški Car Konstantin. 19-godišnji napadač sa Radnikom je potpisao ugovor na 3 godine.

Drago mi je što sam ponovo u prijatnoj sredini, velika mi je čast da sam u ovoj ekipi i nadam se dugoj i odličnoj saradnji - kaže Stojanović.

Što se tiče priprema, meč sa Proleterom bio je peta “kontrola” Surduličana, a iz svake su izašli kao pobednici. Ovog puta, krajnji rezultat bio je 3:1, a pogotke za Radnik postigli su Igor Zlatanović u 11. minutu, dok je Dušan Pantelić bio dvostruki strelac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.