Još 42 osobe zaražene kovidom u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2021, 11:00

Još 42 osobe zaražene kovidom u Jablaničkom okrugu

Prema podacima leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, u poslednja 24 sata u Jablaničkom okrugu testirano je 348 osoba, od čega je njih 42 dobilo pozitivan nalaz na virus korona. I dalje je najviše zaraženih u Leskovcu, gde je potvrđeno novih 20 slučajeva.

Na drugom mestu po broju obolelih je Vlasotince, gde je zabeleženo 9 novozaraženih, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a zatim slede Lebane sa 7, Bojnik sa 5 i Crna Trava sa samo 1 novim pacijentom.

Među novozaraženima je 18 zaposlenih, 9 nezaposlenih, 10 penzionera, 4 učenika i 1 dete - saopštavaju iz Zavoda.

Iz laboratorije se čekaju rezultati za još 59 testova koji su rađeni u zdravstvenim ustanovama širom Jablaničkog okruga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.