Jedna osoba podlegla povredama u Kliničkom centru

Izvor: juGmedia, 20.Avg.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba podlegla povredama u Kliničkom centru

NIŠ/SOKOBANJA – Jedna osoba podlegla je povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći na putu Niš – Sokobanja, potvrđeno je danas u kliničkom centru Niš. Šestoro najteže povređenih primljino je u Urgentni centar u Nišu. Nesreća se dogodila kada je autobus “Sokoprevoza” sleteo u provaliju kod mesta Jezero u opštini Sokobanja.

Uskoro opširnije…..

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus se survao u provaliju: Jedna osoba poginula, 7 povređenih

Izvor: Prva.rs, 20.Avg.2014

U Urgentni centar u Nišu primljeno je sedam putnika koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći kod sela Jezero, u opštini Sokobanja, jedan putnik je preminuo, jedna putnica teže povređena, a pet je zadobilo lakše povrede, rekao je danas pomoćnik generalnog direktora KC u Nišu Goran Stanojević.. Najteže...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.