Jastrebac posle penala osvojio Toplički kup

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jastrebac posle penala osvojio Toplički kup

Iako su fudbaleri Topličanina do pred sam kraj imali sigurnu prednost i vodili sa 2:0, Jastrebac iz Blaca je uspeo da u poslednjih 5 minuta postigne 2 gola i izjednači, a kasnije, u maratonskoj penal seriji (11:10) i pobedi u finalnoj utakmici i osvoji Toplički kup.

Po tradiciji neizvesna utakmica, odigrana je na neutralnom terenu u Kuršumliji, a Prokupčani su bolje počeli suret i nakon prvog dela poveli preko Nemanje Stojanovića sa 1:0.

U nastavku, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Čedomir Paunović postiže još jedan pogodak i kada je stotinak navijača očekivalo miran kraj, Blačani najpre preko Aleksandra Stefanovića postižu prvi, a u bukvalno poslednjim sekundama, iz slobodnog udarca koji je izveo Aleksandar Rajković, i drugi gol za izjadnačenje i u penal seriji, u kojoj su kasnije imali više sreće, stižu do pobede.

Finalna utakmica je organizovana od strane Fudbalskog saveza Prokuplja, koji je za pobednika obezbedio pehar u trajnom vlasništvu, a najbolji igrač susreta, golman Jastrepca Nikola Spalević koji je u poslednjoj seriji odbranio, a zatim i sam šutirao i postigao odlučujući gol iz penala, dobio je 5.000 dinara.

Inače, finale Kupa je uvertira pred prvenstveni susret Topličanina i Jastrepca, koji se igra predstojećeg vikenda u Prokuplju, u okviru 25. kola Zone “Zapad”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.