Izbio požar na internom odeljenju

Izvor: juGmedia, 10.Feb.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbio požar na internom odeljenju

PROKUPLJE – Požar koji je izbio na internom odeljenju Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić”, danas oko 12 časova ugašen je brzo i nije pričinio veću materijalnu štetu, navode u prokupačkoj bolnici.„Povređenih lica nema, a plamen je zahvatio deo zida ali se nije širio. Brzom intervencijom radnika internog odeljenja i bolnice, a zatim i vatrogasne službe brzo je saniran, rekla je za Top novosti Irena Kovačević, portaparol prokupačke Bolnice.

Uzrok požara ispituju nadležni organi, navode u Opštoj bolnici “Dr Aleksa Savić” u Prokuplju.

(Kraj) iva/Tom novosti
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u prokupačkoj bolnici

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2014

Požar koji je izbio na Internom odeljenju Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju oko 12 sati ugašen je brzom intervencijom zaposlenih i vatrogasaca.

Nastavak na JužneVesti.com...

PK: Požar oštetio zid bolnice

Izvor: OkRadio.rs, 10.Feb.2014

Požar koji je u 12h u ponedeljak izbio u prokupačkoj bolnici ugašen je, ali je prouzrokovao manju materijalnu štetu. U bolnici su rekli da nema povređenih, ali da je plamen zahvatio ceo jedan zid na Internom odeljenju.   Pošto je požar brzo ugašen, nije došlo do evakuacije pacijenata koji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.