Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Medvedje svi morali da odu za Beograd

MEDVEDJA

Dva autobusa iz Medvedje i jedan poluprazan iz Sijarinjske Banje otišla su jutros u Beograd na miting podrške, preneli su JUGpressu očevidci.

Izvori bliski vlasti pak tvrde da je treći autobus dopunjen a da su otišla i dva kombija .

JUGpressovi izvori u opštini Medvedja tvrde da su svi morali za Beograd, zaposleni u školama , šumskoj sekciji, javnim preduzećima, opštini i da s eotvoreno pretilo da će ,, onaj koji ne ide , dobiti otkaz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
A predsednik opštine, za koga u SNS-u postoji mit da “najviše voli da se slika” ni ovoga puta nije izneverio očekivanja, slika pored autobusa sa parolom .

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.