Italijani podučavaju pirotske menadžere  

Izvor: juGmedia, 14.Jun.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani podučavaju pirotske menadžere  

Seminar „Liderstvo i menadžment interesnih grupa“ u organizaciji Ugovorne okružne Privredne komore Pirot i Elitne italijanske akademije održan je danas u prostorijama Komore.

Seminar je namenjen vlasnicima, direktorima i menadžerima poslovnih subjekata svih delatnosti koji žele da se upoznaju sa najsavremenijim svetskim metodama i tehnikama upravljanja ljudskim resursima.

Oko 20 polaznika iz kompanija i javnih preduzeća iz Pirotskog okruga upoznalo se sa alatima za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << unapređenje efikasnosti, individualne i timske odgovornosti, procesima delegiranja, upravljanja i procene.

Ovom prilikom predstavljen je i najsavremeniji test za procenu efikasnosti zaposlenih i njihovih karakteristika u poslovnom okruženju, a prisutni su upoznati i sa mogućnostima uspostavljanja poslovne saradnje između srpskih i italijanskih kompanija, kaže se u saopštenju Komore.

FOTO: Komora

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.