Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2021, 11:03

Isplata po 3.000 dinara za vakcinisane danas

BEOGRAD

Pola miliona prijavljenih vakcinisanih građana danas će dobiti po 3.000 dinara, a do kraja nedelje biće isplaćeni svi koji su se prijavili.

Podrška od po 3.000 dinara u sredu je isplaćena na račune nešto više od milion vakcinisanih penzionera.

Kako je objavio ministar finansija Siniša Mali, ukupno se za tu meru podrške prijavilo 1.395.000 građana, a ukoliko se na to dodaju i svi penzioneri koji nisu imali obavezu da se prijavljuju, to je ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 2.401.000 građana.

Pravo na 3.000 dinara imalo je 2,5 miliona građana koji su se vakcinisali do 31. maja, te su se gotovo svi koji su se vakcinisali i prijavili za ovaj vid podrške, naveo je Mali na instagramu.

Izvor : FoNet

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.