Iskoristili nepokretnog oca za prevare sa stanovima

Izvor: juGmedia, 30.Apr.2013, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskoristili nepokretnog oca za prevare sa stanovima

NIŠ – Zbog sumnje da su izvršili krivično delo prevare niška policija uhapsila je Vanču D. (58), Mirjanu D. (57) i braću Krunislava M. (42) i Ljubišu M. (42), svi iz Niša.

Osumnjičeni su od novembra 2006 do decembra 2010. godine kao fizička lica sklopili predugovore i ugovore sa kupcima za stanova koje su trebali da izgrade u Nišu u ulici Nišavskoj bb, i od njih uzeli 106.000 eura a stanove nikada nisu izgradili.

Braća Krunislav i Ljubiša su sve dozvole izvadili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na ime svog teško bolesnog i nepokretnog oca Sretena (83). Podrška za pronalaženje kupaca  stanova bili su im supružnici Vančo i Mirjana koji su ubeđivali građane da daju novac braći jer su garantovali da će dobiti plaćene kvadrate.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ojadili kupce stanova za 106.000 evra

Izvor: Blic, 30.Apr.2013

NIŠ-Vančo D. (58), Mirjana D. (59), Krunislav M. (42) i Ljubiša M. (42), svi iy Niša, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili prevaru...Oni se sumnjiče da su od novembra 2006 do decembra 2010. godine sklopili predugovore i ugovore sa kupcima za stanova koje su trebali da izgrade u Ulici Nišavskoj...

Nastavak na Blic...

Osumnjičeni za prevaru sa stanovima pušteni da se brane sa slobode

Izvor: juGmedia, 01.Maj.2013, 10:57

NIŠ – Nakon saslušanja istražni sudija i sudsko veće Osnovnog suda pustili da se brane sa slobode četvoro Nišlija koje je policija privela zbog sumnje da s  izvršili krivično delo prevare...Osumnjičeni supružnici Vanča D. (58) i Mirjana (58) i braća Krunislav M.(42) i Ljubiša M. (42),...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.