Isključena struja zbog duga od 10 miliona dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Nov.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isključena struja zbog duga od 10 miliona dinara

Ekipe Jugoistoka isključile su korisnika iz naselja Nikola Tesla, koji se nelegalno povezao na mrežu. Kako kažu u ovom preduzeću, taj korisnik je neovlaščeno potrošio struju u iznosu od 10 miliona dinara.

U Jugoistoku najavljuju dalju borbu protiv krađe struje.

 Isključena struja zbog duga od 10 miliona dinara

Korisniku koji živi u ulici Rade Končara na Broju 6, koji se nelegalno povezao na elektromrežu, radnici elektrodistribucije ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << su onemogućili da neovlašćeno troši električnu energiju.

Kako kažu u distribuciji, oko 15 odsto stuje se ukrade. Godišnji gubici su višemilionski, a ovaj novac mogao bi da se utroši za nova brojila i nove trafostanice, koje bi obezbedile stabilno snabdevanje korisnicima koji imaju slabiji napon.

Elektrodistribucija će ubuduće izmeštati ormariće, postavljati elektronska mikropocesorska brojila i strogo kontrolisati krađu struje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.